Gamla vänner, nya vänner, kulvänner och hjärtevänner ❤️

Jag är så otroligt rik!! På vänner 😍 Och när man hamnar i en kris betyder det så enormt mycket. Iallafall för mig som just nu är trygghets- och kärleksnarkoman. Vänner i stort och smått. Med en kram kommer man långt som vän. Och ett öra.

Det är ”gamla” vänner sedan långt tillbaks som man delar många härliga minnen med men det är också ”nya” vänner som det liksom bara ”klickar med” på en gång. Jag har några riktiga ”hjärtevänner”. Som jag skulle kunna ringa mitt i natten. Som jag känner verkligen, verkligen bryr sig och ger mig massa kärlek. Som helt enkelt alltid finns där. Trygghet, värme, lycka och kärlek. Sedan har jag jättemånga ”kulvänner”. Som jag hittar på roliga saker med och som jag kan skratta galet mycket med. Också så otroligt viktiga. Såklart kan man vara både kulvän och hjärtevän.

Genom sjukdomen och bloggen har jag fått kontakt med många som jag aldrig träffat men som jag delar något speciellt med. Ni är också så värdefulla! Jag är så tacksam för var och en av er 🙏🏻

Många av er har hört av er senaste tiden för att träffas på fika/lunch/middag vilket jag uppskattar så oerhört mycket och jag vill absolut träffa er alla. Just nu måste jag dock hushålla med min energi då jag försöker få till medicineringen. Sover kopiöst mycket. Samtidigt vill jag orka jobba halvtid. Det betyder mycket för mig. Så tro inte jag är ointresserad. Jag får bara sprida ut det roliga. Ni får bara vänta lite 😉 Jag lever i ett nytt tempo.

Idag kom ett blomsterbud med en otroligt vacker vårlig bukett. Från en galet betydelsefull vän som jag är så tacksam för. Kram finaste syster 🙆‍♀️ ❤️på andra sidan jordklotet.

Jag törstar efter feedback, tankar och reflektioner i kommentarerna på alla mina blogginlägg 😳. Gamla och nya vänner. Kulvänner och hjärtevänner. Kanske än så länge okända vänner. Nu kärleksbombar vi varandra!!! Sätt ett hjärta på kommentarsfältet till detta inlägg ❤️ Så enkelt, så betydelsefullt.

Ha en fin helg alla mina goavänner ❤️

36 reaktioner på ”Gamla vänner, nya vänner, kulvänner och hjärtevänner ❤️

 1. Anna april 6, 2018 / 6:45 e m

  tack för att du delar med dig av dina tankar o ditt liv ❤

  Gillad av 1 person

 2. Array april 6, 2018 / 6:49 e m

  Tack för dina härliga nära tankar! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  Gillad av 1 person

 3. Anneli Åman april 6, 2018 / 6:51 e m

  ❤️ Nu har jag läst ikapp…. Så många kloka, viktiga tankar som får mig att tänka till, vara tacksam, ödmjuk och se livet an med tillförsikt. Vi har alla våra motgångar, men nog tycker jag att Nornorna gått onödigt hårt fram med just ditt liv. Så innerligt varm blir jag därför att läsa din kärleksförklaring till din ”någon”, för det är ju inte heller självklart att vara utrustad med en fantastisk, stöttande och förstående livskamrat. Tror på forskningen, på dig och din styrka! Och om någon frågar hur jag mår, svarar jag oftast ärligt, varvid några studsar, några blir ärligt intresserade och några nog inte ens lyssnar på svaret – men nu mår jag ju för det mesta generellt oförskämt bra….. KRAM!!!!

  Gillad av 1 person

 4. Jessica Genlott april 6, 2018 / 6:56 e m

  ❤️ fantastiska Du. Din blogg är så betydelsefull för många.

  Gillad av 1 person

 5. Mia april 6, 2018 / 7:26 e m

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💪🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💪🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌺❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💪🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Gillad av 1 person

 6. Åsa april 6, 2018 / 7:34 e m

  💕💕💕💕💕💕🤗

  Gillad av 1 person

 7. Ninni april 7, 2018 / 5:04 f m

  Mycket bra blog som jag alltid följer och känner igen mig i! ❤️Tack för att du delar med dig!

  Gillad av 1 person

 8. Catharina Kanschat april 7, 2018 / 2:32 e m

  ❤ från ett Berlin som precis solstråle bombas och kommer att få naturen att spricka ut i grönt! Kram
  PS förstås så din törst på reflektion och utbyte. Men ibland är det svårt att veta vad man känner. Och att sätta det på pränt. Men tänker mycket på dig,och andra, som tvingats in i ”nya vardagar”…själv tycker man att det egna ekorrhjulet är tufft. Perspektiv är så viktigt. Tack för att du delar med dig ❤

  Gillad av 1 person

 9. Jonna Zidén april 8, 2018 / 7:27 f m

  Fick tack vare att du skrev på Marithas inlägg på Facebook veta att du startat denna blogg och anledningen varför… Vi (hela familjen) skickar all kärlek och peppning vi kan!! 💖💖💖💖💖💖

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s