En bra känsla in i semestern ☀️

En efterlängtad dag. Semester. Längtar efter lugna morgnar. Tystnad. Ta allt i min takt. Tillåta lång startsträcka. Lyssna på kroppen. Väcka kroppen långsamt. Och njuta av morgonkaffet på altanen eller i favoritfåtöljen. Bara vara.

Men vänta, hur gör mr Parkinson på semestern? Han har inte ansökt om semester. Vet han ens vad semester är? Hallå mr P, bara så du vet så vill jag inte ha ditt sällskap på min semester! No way!

Har ändå en bra känsla med mig in i semestern. Medicinerna hjälper mig rätt bra nu. Ska finjustera lite bara. Fortfarande väldigt trött men kommer kunna sova när jag behöver det nu. Träning och vila/sömn blir mitt absoluta fokus på semestern. Inte prestera och inte jaga.

Jobbet har känts roligt och även om jag inte hann allt jag hade tänkt så låter jag mig inte stressas. Att jag gick upp i tid när det nu var lugnare omkring mig och jag jobbat med det jag brinner för känns som ett klokt beslut.

Kikar på min dopamin-tatuering. Den blev betydligt viktigare än jag kunde tro. Inte stressa och inte köra slut på energin. Inte slösa på dopamin, bara lagra!

Hej semester här kommer jag!

09FACC31-F99D-44E4-A38A-6527AA760790.jpeg

5 reaktioner på ”En bra känsla in i semestern ☀️

 1. Anna wall juli 5, 2018 / 3:18 e m

  Skön semester på dig Eva 💕💕

  Gillad av 1 person

 2. Anna juli 6, 2018 / 9:03 e m

  Nu njuter vi av sommaren o att mr. P inte tar över . Hoppas du har får en mysig sommar 🌞🌞🌞. Är du i Halland så finns kaffe, vin o gott humör här 😍😎🌞.

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson juli 7, 2018 / 4:30 f m

   Så sant 🤗 Hoppas du får en fin sommar också Anna. Tack för inbjudan 😍 Och hamnar du i Sthlm så hör av dig! Skulle vara kul att ses!!

   Gilla

 3. Marisnne juli 8, 2018 / 6:27 f m

  Njut av härlig semester!😎 kloka Eva med rätt inställning o inspirerande ord för oss alla! ❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s