Fantastiska människor ❤️

Jag önskar jag vore hjärnforskare. Men eftersom jag nu inte är det så kan jag iallafall delta i forskningsstudier som ökar kunskapen. Har deltagit i en hittills (eye-tracking) men har anmält mig intresserad att delta fler gånger.

Kom på att jag också kan starta en insamling till Parkinsonfonden som delar ut anslag till forskarna. Efter tre dagar är penningpåsen uppe i över 8000kr via Facebook. Till det kommer det som swishats. Wow!

Jag är så otroligt glad och så jäkla stolt över mina vänners bidrag 🙌🏼❤️ Sedan vet jag att bland er 3400 bloggläsare som inte sett min insamling så finns några som vill vara med och bidra. Såklart ni kan 😊

Insamlingen hittar ni om ni söker på Eva Ejneborn på FB. Inlägget är offentligt. Under ”Annat” kan man själv välja belopp. Varje litet bidrag gör stor skillnad.

Ordföranden för fonden har tackat för redan insamlade pengar och hälsar att pengarna ska användas klokt.

TACK FINA ❤️❤️❤️❤️❤️

En reaktion på ”Fantastiska människor ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s