Syrran bjuder på energi

”Eva, ska vi åka till Österrike. Jag bjuder” ringde syrran och sa i slutet av sommaren. ”Till Salzburg och Bad Gastein. Vi bor på Salzburger Hof”. Wow energi, mysa och bygga upp själen. Me like!

Har ni någonsin varit på julmarknad i Salzburg? Wow, wow, wow. Vilket överdåd! De lever verkligen för julen. Määäääängder av julpynt. Glittrigt och glammigt. Alla färger och alla stilar. Miljoners änglar. Och massa annat förstås.

En fin liten stad. Med bästa vädret på hela säsongen. Snirklade runt på många smågator. Tände ljus för mamma i Salzburger Dome. Hörde det mäktiga klockspelet. En stund då alla liksom stannade upp. Eftertanke för min del iallafall. Och en fin känsla att mamma också gått precis här och bott på samma hotell.

Promenerat i Bad Gastein – backe upp och backe ner. Tände ljus för Tindra i Nicolauskyrkan. Solen var generös.

Som vanligt när vi träffas står mat i fokus. Vi gick fyrkantiga från hotellets fantastiska julbord som Fredrik Eriksson komponerat.

Showat som Ester Williams i poolen. Myst i bubbelpoolen med vitklädda alptoppar som utsikt. Fått helkroppsmassage. Vi har surrat och tokskrattat. Vi har mått så jäkla förbannat gott. Och vi är så tacksamma för att kunna göra sånt här. Att vi har det så bra. Mi söstra å ja ❤️

Tack finaste storasyster Åsa för behövliga och underbara dagar. Magic! 🙏🏻❤️

8 reaktioner på ”Syrran bjuder på energi

  1. Anna Wall december 8, 2018 / 6:06 e m

    Härligt att höra att ni har det så bra!💕så underbart för er!❤️/ Kramar till er Anna

    Gillad av 1 person

  2. Mariane december 8, 2018 / 11:38 e m

    Fin syster som fixar mys-resa! 💕
    Härligt att ni haft det gott! 😍

    Gillad av 1 person

  3. Anneli december 13, 2018 / 5:49 f m

    Systerskap, kärlek, livselixir ❤️

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar