Ett rosa kalejdoskop med enhörningar på

Så blev jag 53 år. Bara sådär. Eller kanske 35? Känns egentligen mer rimligt när jag tänker efter. Vi bestämmer väl det. Ska vi säga så? Anna-dagen är hur som helst min dag. Dagen då lutfisken ska läggas in. Född i Skyttens tecken. Läste bland skyttens egenskaper att skytten har en positiv syn på livet. En vän kallade mig förresten idag för krigare. Och ja, jag är nog en krigare. När det gäller.

Vaknade i morse lite äldre i Österrike. I Bad Gastein på anrika Salzburger Hof. Vilka dagar vi haft jag och min syster Åsa. Själavård. Myspys. Flög hem idag och möttes av hela familjen som lagat favoritmiddagen. Fick tre kanonpaket.!!! En låda champagnetryfflar som jag verkligen älskar. Har bestämt att håligheten som blir i magen efter att bappelsinjäveln opererats bort kommer att bli en champagnetryffelhåla.

Sedan fick jag något jag velat ha väldigt länge. Ett kalejdoskop! Och det är helt underbart. Jag har alltid varit störtförälskad i kalejdoskop. Så föränderligt, så överraskande och så vackert. Fantasifullt. Och det här är ett rosa kalejdoskop med enhörningar på. Kan det bli läckrare? Nu kanske ni tänker att jag är 3-5 år istället. Det går att vrida på de där två siffrorna som man vill ha dem. Men kalejdoskop funkar för alla åldrar.

Fick också ett par enormt bra trådlösa hörlurar som stänger ut alla andra ljud och har en herrans massa funktioner. Nu kan jag lyssna på min ”En dag i taget-lista” med bästa ljudet. Stänga ute prat och stress i kollektivtrafiken. Varva ner kroppen till lugn musik.

Älskade familjen avslutade förstås med att sjunga för mig. Tradition i vår familj. Traditioner är vi noga med.

Kramar från en lycklig 53-åring! Jag menar 35…. eller om det nu var 3-5???

IMG_0448

 

 

 

8 reaktioner på ”Ett rosa kalejdoskop med enhörningar på

  1. Gunilla Blom Åström december 10, 2018 / 6:22 f m

    Grattis i efterskott 🥂🎁🎶🎈

    Gillad av 1 person

  2. Eva wikman december 10, 2018 / 9:46 f m

    Hej! Tycker det är så intressant att läsa din blogg. Hur du mitt i alltihop kan hålla humöret uppe. Håller tummarna för att operationen går bra! Jag som skriver är Robins farmor. Jag fick reda på din blogg genom min dotter Katarina, hon brukar läsa den
    Allt gott!!

    Gillad av 1 person

  3. Ulla december 10, 2018 / 10:25 f m

    Grattis i efterskott! 🥂🎂🎶
    Så rätt av dig att fylla alla håligheter som uppstår i själen eller i kroppen med glädje och champagnetryfflar!!
    Så fint!!
    Kram! Ulla

    Gillad av 1 person

  4. Jeanette december 11, 2018 / 6:20 e m

    Jag har precis hittat din blogg och uppskattar att du beskriver så ärligt hur det är att leva med P.
    Jag står på ”den andra sidan”, min man fick sin diagnos för fyra år sedan, endast 53 år gammal (då hade han nog haft sjukdomen i många år, som vi inte förstått). Hans symptom är skakningar i höger arm, ökad stelhet i kroppen och har blivit långsammare i sina handlingar och tal.
    Vi är ändå lyckligt lottade än så länge, sjukdomsförloppet går sakta och han svarar bra på medicineringen (äter maxdosen av Sifrol). Han kan arbeta heltid och har inga som helst problem med sömnen.
    Det vi har tagit till oss sedan P flyttade in är att inte ta något för givet, inte gnälla på småsaker och absolut inte skjuta upp något vi har lust att göra.
    Tack för att du delar med dig!

    Gillad av 1 person

    • ejnebornochparkinson december 11, 2018 / 8:23 e m

      Jeanette tack snälla 💕🙏🏻 och vad bra att ni valt att leva här och nu. Och prioritera vilka krig ni går in i. Stor kram till er båda 🤗

      Gilla

Lämna en kommentar