Författare Ejneborn 😀

Torsdagen den 14:e kom en lastbil och backade in hos oss. Flera kartonger med min bok kom. Nu var det liksom pÄ riktigt. KÀnns sÄ kul att jag gjorde det.

Har bland annat tÀnkt sÀlja pÄ de förelÀsningar jag Àr inbokad pÄ. Jag har hÄllt tvÄ hittills. I Jakobsberg i december och Sundbyberg nu i mars. Mitt fokus Àr tankar och kÀnslor. Och utgÄr frÄn min blogg som nu blivit bok. Alla sitter som ljus och lyssnar. Flera reflekterade och kommenterade efterÄt. Har kÀnt mig vÀldigt vÀl emottagen bÄda gÄngerna. Jag gör detta för det ger mig sÄ mycket att ge andra.

Jag har planerat att ha en bokrelease för mina nÀrmaste. DÄ och pÄ föredragen sÀljer jag boken för 120 kronor. Behöver man ha den fraktad/skickad gÄr man in pÄ bokförlagets hemsida vulkanmedia.se. Samma pris plus frakt.

NÄgra nÀtbokhandlare har redan lagt ut boken men sÀtter dÄ ett eget högre pris. Tex Bokus och Akademibokhandeln.

Jag blir jÀtteglad om du köper boken. Hoppas den ger dig eftertanke. Vare sig det gÀller livsprioriteringar eller att vÀlja förhÄllningssÀtt till nÄgot man egentligen velat vara utan. BokförsÀljningen fyller inte min plÄnbok dÄ jag inte gör detta i nÄgot vinstintresse. Men köper du den fyller du min sjÀl. Verkligen!

I slutet av april kommer jag till Café sjuan (parkinson Stockholm) pÄ Nybrokajen. Hoppas vi ses.

5 reaktioner pĂ„ ”Författare Ejneborn 😀

 1. Ulla mars 21, 2019 / 10:36 e m

  Grattis Eva! Detta Àr riktigt strongt gjort av dig! Jag Àr sÄ glad för din skull. Och för allas vÄr skull, att det nu finns en bok som berÀttar om kÀnslorna nÀr man fÄr en obotlig sjukdom. Det Àr ovÀrderligt.
  Klart jag köper boken! Kramar!! 💕💕

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson mars 22, 2019 / 5:52 f m

   Tack finaste parkinsonsyster Ulla! Det vĂ€rmer. Tacksam att fĂ„tt lĂ€ra kĂ€nna dig. Vi ses snart i ringen đŸ„Š

   Gilla

 2. Marianne mars 23, 2019 / 9:43 f m

  Wow vad du kan Eva! đŸ‘â€ïžâ€ïž

  Gilla

 3. Lotta mars 23, 2019 / 12:49 e m

  Åh vad spĂ€nnande och roligt – boken försvinner nog i ett nafs.

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson mars 23, 2019 / 12:58 e m

   Visst Ă€r det roligt Lotta! Det största Ă€r att kunna ge andra nĂ„got. En kĂ€nsla, en reaktion, en tanke. Har fĂ„tt sĂ„ mycket positiv respons och dĂ„ har jag lyckats göra skillnad. Kraaaam ❀❀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s