Bara vara mig själv

Har varit hos grannen på 42-årspartaj. Hur trevligt som helst. Eftersom grannarna är relativt nyinflyttade så kände vi inte någon av de andra gästerna. De flesta var i fyrtioårsåldern och har betydligt yngre barn. Ändå känner vi oss inte ett dugg äldre. Faktiskt!!

Några personer klickade jag direkt med och det är så häftigt. Från att aldrig ha setts så känns det som att man har massor att prata om. Mats och Jenny vi måste bara ses. Och Veronica fina, underbara, starka kvinna. Du och Peter har en fantastisk inställning. Och så Anna och Magnus förstås. Så sköna ni är. Stort tack för ikväll.

Under de 2,5 timmar vi var där nämnde jag inte min inneboende mr Parkinson. Tack vare Levodopan syns ju inget längre. Jag kunde hålla ett vinglas utan att skaka som en alkoholist. En kväll med massa folk och ingen såg mr P. INGEN! Jag glömde bort honom och gav honom inte del i inbjudan till festen. Det är underbart att känna sig frisk, som vanligt, som alla andra. Att vara frisk är en förmån. Något att vara tacksam för.

Jag kunde bara vara mig själv

6 reaktioner på ”Bara vara mig själv

  1. Lena Schalin maj 4, 2019 / 8:16 f m

    Låter härligt, visst är det skönt att Mr P stannar hemma ibland och låter en gå ut och roa sig på egen hand 🥳 Man känner sig som en tonåring ute på egna äventyr. Underbar känsla.
    Vi får tacka Arvid Carlsson som fixade L-dopa till oss. Brukar skänka denna Nobelpristagare en tanke när Mr P är samarbetsvillig 🙏🏼
    Hoppas du mår bättre och bröstsmärtorna inte har återkommit och blodtrycket håller sig inom rammarna. Kram Lena 💕

    Gillad av 1 person

    • ejnebornochparkinson maj 4, 2019 / 8:21 f m

      Ja tack gode gud för honom 🙏🏻
      Bara hjärntröttheten som är jobbig nu.
      Var nåt tillfälligt spök.
      Kram

      Gilla

  2. Marianne maj 4, 2019 / 8:10 e m

    Låter härligt Eva! 🎉💃🏼 Du är fantastisk oavsett, men skönt att slippa mr. P! ❤️ Kram

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar