7000 läsare 🙏🏻❤️

Whoop whoop

För ett år och fem månader sedan fick jag för mig att börja blogga. Jag som aldrig läst bloggar. Utan att kunna något slängde jag mig in i en ny värld. Bjöd in hela världen i mitt innersta. Berättade om min ångest jag hade dagligen i flera månader, min jakt på korrekt diagnos, mitt springande runt mellan olika vårdinstanser, min frustration över min spökande kropp, min förtvivlan över Försäkringskassans bemötande när jag kämpade som hårdast och precis fått fäste att kravla mig upp…Men bloggen har också innehållit kraft, framtidstro, vilja, glädje och positivitet. Wow vilken respons. Vilken feedback. Blir rörd över all värme. Idag passerade bloggen sjutusen unika läsare! Nu firar vi!!

5 reaktioner på ”7000 läsare 🙏🏻❤️

 1. Åsa juli 13, 2019 / 5:59 e m

  🎉🍾🥂Grattis o Skål 😘

  Gillad av 1 person

 2. Jessica Genlott juli 13, 2019 / 8:38 e m

  Stor kram och grattis. Du är värd all uppmärksamhet och positiv cred du kan få. Var enormt stolt över dig själv och det vet jag att du är för du är så beundransvärd på många sätt Eva❤️

  Gillad av 1 person

 3. Ulla juli 13, 2019 / 9:36 e m

  Absolut värt att fira!!! 🥂🎶🎈🍾🎂 Kram!! 🤗💕

  Gillad av 1 person

 4. Marianne juli 15, 2019 / 4:16 e m

  Klart du ska fira fantastiska Eva! 😍 mitt i allt det jobbiga har du lyckats förmedla alla känslor o bjudit oss att dela! Vilken styrka o vilka saker du kan Eva! Föreläsa o blogga; wow!! 👍❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s