”Generellt sett så firas det alldeles för lite…🥂🥂🍾🍾”

Så sa en fantastiskt fin PS-syster till mig. Underbart att kunna citera dig Inger just idag då en till milstolpe nåtts. Nu är ni över 8000 !!! som besökt min blogg. Mer exakt 8018 just nu. Har förstått att en del av er läser allt och en del råkar hamna här vid något enstaka tillfälle. Helt galet många är ni iallafall.

Statistiken visar också att ni lösare loggat in från 51 länder. En del bosatta utomlands, en del på semester och en del som halkat in.

Så tacksam för de kommentarer och den cred jag får. Guld värt 😍 Har citerat några av de senaste nedan. Från PS-sjuka, PS-anhöriga eller ”utan PS-anknytning”. Allas input lika värdefull.

———————————————————

”Som anhörig känner jag mig så tacksam att få ta del av din text. Jag förstår att Parkinson växlar från dag, timme, vecka hur medicin o kroppen svarar. Inget är beständigt”

”Det är stort när du möter din sjukdom och dina tillkortakommanden på ett sätt som förflyttar dig framåt! Som får dig att göra det som förut var otänkbart. Fortsätt! Måla, åk på retreat! Gör det som känns levande och lite galet!”

”Hej, har just läst din bok, helt fantastiskt bra! Du sätter ord på mycket av vad jag känner o tänker. Nu har jag hittat bloggen och ”läser ikapp”.”

”Så bra skrivet Eva, man behöver påminnas om detta emellanåt. Du beskriver det så bra”

”Känner så igen det du skriver, jag som anhörig. Min man känner så igen sig i det du skriver och dina texter hjäper honom att förmedla hur han mår till mig. Tack för att du delar med dig”

”Vad fint och vackert och enkelt avskalat du skrev denna text. Blev väldigt berörd, lugn, sorgsen och glädjefull på samma gång. Du Eva är också en väldigt duktig bloggerska och kan sätta ord på saker som berör och rör om lite i ens tankar”

”Du som har en sån talang för att skriva och förmedla bilden av Parkinson för oss som står vid sidan om. Fortsätta gärna med ditt bloggande, för vår skull till viss del, men mest för din egen skull. Om du har lust och ork att fortsätta ge dina fina bilder av en ful sjukdom så vet du att det uppskattas.”

”Det vore mkt tråkigt om du skulle sluta med din blogg Eva. Det finns många Parkinson systrar till dig. Som känner exakt samma som du gör. Vi finns men utspridda i vårt avlånga land.”

”Vet att det du skriver gör skillnad, ger motivation och skapar förståelse”

”Så underbart bra skrivit Eva !!! Tillsammans är vi starka”

”Så bra skrivet, känner igen en hel del, särskilt det där med att det är svårt att ”komma” igång. Ska låta frugan läsa dina tankar”

”Du är alltid grym Eva och berör”

10 reaktioner på ””Generellt sett så firas det alldeles för lite…🥂🥂🍾🍾”

 1. Åsa oktober 1, 2019 / 5:18 e m

  🎉🎈Grattis 👏🏼👏🏼👏🏼🎈🎉😘

  Gillad av 2 personer

 2. lottapetterssonjjgruppense oktober 1, 2019 / 6:22 e m

  Grattis🌷vi är många som du gör skillnad för genom att dela med dig❤️

  Gillad av 2 personer

 3. Mia oktober 1, 2019 / 7:30 e m

  Grattis till över 8000 Eva! Men är inte förvånad då det du delar med dig utav är så viktigt och säkert helande för många. All kärlek till dig❤❤❤

  Gillad av 2 personer

 4. ingerhelander oktober 1, 2019 / 8:43 e m

  🥰 ..Grattis till +8000 följare…!!🎉🥂🥂🎉

  Gillad av 1 person

 5. Lena Schalin oktober 2, 2019 / 5:44 e m

  Grattis Grattis Eva, 8 000 följare‼️ Det måste firas 🎉🥂🍾 🎉
  Då är bara att väsa pennan och skriva så det glöder, nu får du absolut ej sluta blogga, hurra hurra ♥️

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s