Välkommen 2020

Vaknar klockan fem på nyårsafton. Så himla onödigt. Efter att ha vridit mig i sängen en timme ger jag upp. Sätter mig i soffan och tänder ett ljus i mörkret. Tystnaden är ändå väldigt skön.

Varför känns det som om tiden går fortare och fortare? Alltså i stort. Man hinner bara blinka så är det en ny årstid. Ett nytt år!

Om jag summerar mitt år så har jag nog till sist landat någorlunda i min sjukdom och insett att jag får gilla läget med mr Parkinson och göra det bästa så länge jag kan. Nu mår jag relativt bra. Då rider jag på vågen.

Vad har hänt i år då?

Jag har gett ut en bok med ett stort positivt gensvar. Boken mynnade i att jag hade en release med min neurolog och sedan har jag hållt flera föredrag i parkinsonsammanhang. Bloggen som är ursprunget till boken är snart uppe i 9000 läsare från 58 länder.

Jag skriver på en ny bok. Fantastiskt roligt och avkopplande. Nu blir det en roman. Inget om mig, inget om parkinson utan bara ”hitte-på”. Jag mår så bra av att skriva.

Jag har fått många nya vänner med samma sjukdom i år. Jag är överhuvudtaget tacksam för alla mina vänner. Familj och vänner betyder enormt mycket för mig. Att ha riktiga hjärtevänner som finns där när jag behöver dem är guld värt.

Min sommar var helt fantastisk. Under veckorna i Toscana kände jag mig frisk. Det var mäktigt att sitta under vinrankorna i pergolan och se ut över bergen. Jag hittade mitt lilla drömhus uppe i de toscanska bergen och kan ofta drömma om att bo på en sådan plats i framtiden.

Jag har haft förmånen att få gå på förebyggande rehabilitering på Olivia Rehab där de har ett fantastiskt helhetstänk.

Min äldsta dotter fick det jobb hon ville ha och trivs i lägenheten med sin pojkvän. Min andra dotter tog körkort och läser nu dubbla master-examen.

Sonen började gymnasiet och blev liksom så stor helt plötsligt.

Världens sötaste valp Luna flyttade hem till oss. Så älskad av alla. Utom av vår äldre hund i början. Fast det har ändrats.

Min älskade Mats och jag går nu in på vårt trettionde år tillsammans. Som jag sagt tidigare; det här året har vi levt mer än någonsin.

Ha en fin nyårsafton och jag önskar er ett fantastiskt gott nytt år. 🎉

19 reaktioner på ”Välkommen 2020

  1. Åsa december 31, 2019 / 6:41 f m

    Gomorron 🥰( var oxå vaken sen 5 🤦🏼‍♀️.. onödigt som sagt)
    Önskar dig allt gott nu när det nya året kommer ❤️❤️❤️Kraaaaaam❤️❤️❤️

    Gillad av 1 person

  2. Susanne Vadström december 31, 2019 / 7:11 f m

    Gott nytt år till dig med.
    Det är skönt att läsa dina inlägg. Har haft P i 2, 5 år. Mår ganska bra men behöver ibland ta mig tid att tänka lite och när jag läser dina inlägg så tar jag mig lite tid att våga tänka. För det gäller ju att acceptera, det är som det är.
    Susanne

    Gillad av 1 person

  3. Anna wall december 31, 2019 / 7:53 f m

    Tack för allt fint du skriver!!❤️
    Gott Nytt År !! På er alla!!💓
    Kramar Anna

    Gillad av 1 person

  4. Susanne Hammarlund december 31, 2019 / 8:26 f m

    Gott Nytt År finaste Eva! Du har haft ett innehållsrikt 2019, vi får se vad 2020 har att erbjuda men ett är säkert vänskapen består. Gott Nytt År! 😘

    Gillad av 1 person

  5. Mia december 31, 2019 / 8:46 f m

    Må 2020 bli ett fantastiskt år🎉🎉🎉♥️

    Gillad av 1 person

  6. Jessica Genlott december 31, 2019 / 9:55 f m

    Gott nytt år, underbara Eva med familj. Hoppas du får en lugnare och mer harmonisk 2020.
    Du är fantastisk💖
    Stor kram Jessica med familj🇸🇪🌟🥳🍾🥂💖

    Gillad av 1 person

  7. Lotta december 31, 2019 / 10:31 f m

    Gott Nytt År till hela familjen!🍾✨💕
    2020 ska bli ett fint år – stoppskylten är uppsatt!
    Kramar från Lotta

    Gillad av 1 person

  8. Ulla december 31, 2019 / 12:58 e m

    Käraste Eva! Gott nytt år önskar vi dig och din familj! 🥂 Och ett stort tack till dig för alla fina, insiktsfulla och ärliga inlägg under året som gått. Hoppas du håller i bloggen länge än!! Jättekram!! 🤗🥰🍾🥂🎶🌟

    Gillad av 1 person

  9. Marianne december 31, 2019 / 2:05 e m

    Säger det igen; du är fantastisk Eva!❤️ Så fylld av energi och gott humör! Hur hinner o orkar du allt?!! Jag vet att det går upp o ner (för oss alla; på olika sätt) men är så imponerad av allt du gör! Ser fram emot nästa bok..❤️ Önskar allt det bästa för 2020! 🥰

    Gilla

Lämna en kommentar