Vart tog du vägen?

…undrade en följare. Ja det var ett tag sedan sist. Att skriva är ju min bästa terapiform. Och den har ju ni på sätt och vis varit delaktig i.

Förmodligen har jag landat lite. Accepterat. Färre funderingar. I början efter diagnosen var jag som en popconmaskin. Känslor och tankar slukade mig.

Svaret är också så enkelt som att jag inte har haft kraft eller inspiration under januari. En riktigt tung månad.

Coviden som jag fick lagomt till jul hängde kvar länge i kroppen. Det gjorde mig sååååå himla trött, kraftlös och deppig. Jobbet funkade inte och jag blev besviken på mig själv. Orosmolnen tätnade. Ja ni minns väl hur grått det var i januari…

Jag och Mats tog en sistaminuten resa till Kap Verde. En vecka då vi ville göra så lite som möjligt. Vi lyckades rätt bra. Parkinson höll sig i schack och jag kände mig nästan frisk. Värken var minimal. Underbart.

Nu kommer nya faser. Våren är snart här. Nya utmaningar. Nya idéer. Nya tankar.

En reaktion på ”Vart tog du vägen?

  1. Anna Wall februari 13, 2023 / 6:56 f m

    Skönt att höra ngt från dig 🥰 ❤️❤️ du så duktig att skriva 💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s