Bappelsinjäveln överlever inte julen – hehehe

Idag är jag gladast av alla tror jag. Först fick jag i början av november veta att jag hade en jättestor cysta. Massa oro. Sedan fick jag veta att den till 99,7% var ofarlig. Pust. Sedan fick jag dödsångest av tanken på sövning och på de 0,3 jäkla fjuttprocentena. Korkad oro. Men den skulle bort veckan före jul – skönt. Pust. Nytt besked kom – det blir först efter helgerna. Besvikelse. Tänk om den spricker eller vrider sig (ja ja jag läser på google ibland). Massa oro. Jag ringer proaktivt och förklarar stressfaktorn och vad den gör med min Parkinson. Tyvärr det hjälper inte var beskedet. Uppgivenhet. Inställd på januari-februari. Ställdes på kö-lista. Idag så hände det. En kvinna på operationsplaneringen ringde mig. ”Vi har just fått ett återbud…” Jag tar den sa jag direkt. Vilket datum? Hon, som för mig var en fe med trollspö just då, svarade ”17 december”. Oh happy day!! Hur sjukt låter det inte att längta efter en operation. Men jag kommer nog ha mycket vånda innan. Men bort ska den ju. Oj, nu blev jag nervös igen… Fast skitglad. Och lättad. Vilken julklapp!! Gahhh blir ett par veckor med berg-och-dalbana misstänker jag.

Skärmklipp

19 reaktioner på ”Bappelsinjäveln överlever inte julen – hehehe

 1. Marisnne december 5, 2018 / 10:31 f m

  Härligt att få tid!! Bra besked! 👍💕

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson december 5, 2018 / 11:36 f m

   Jaaa verkligen skönt! Bort bort bort och sedan återhämtning under julledigheten 👍🏼💕

   Gilla

 2. Åsa december 5, 2018 / 12:09 e m

  Bästa julklappen 🙌🏼😘

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson december 5, 2018 / 1:11 e m

   Ja mycket bättre ”ge” än ”få” i det här läget. Forskarna blir glada iallafall 😂

   Gilla

 3. Ulla december 5, 2018 / 12:16 e m

  Så skönt för dig!! Grattis!! Sen kan du njuta av julhelgen fullt ut. Kram!! ❤

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson december 5, 2018 / 1:13 e m

   Så in i hoppsan Ulla. Vila, vin och kärlek ❤️ Ska plocka upp yogan/mindfulness igen. Och lite längre fram boxningen.

   Gilla

 4. Lotta december 5, 2018 / 9:55 e m

  Vilken toppenjulklapp! 💕

  Gillad av 1 person

 5. Ninni december 6, 2018 / 4:30 f m

  Dagarna går fort och snart är du kvitt den!!! Så bra! 🤗

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson december 6, 2018 / 9:14 f m

   Har skojsigt fått frågan vad jag ska göra med utrymmet sedan? Fylla den med champagnetryfflar 😍

   Gilla

 6. Lena Schalin december 6, 2018 / 9:01 f m

  Du fixar det, cystor är relativt vanligt och oftast helt ofarliga. Skönt att få det avklarat innan jul. Visst är det lite lustigt, att man kan bli så glad för ngt som en operation, allt är relativt 😆
  Ska du sövas, så tala med din Neurolog innan, för man kan behöva ändra på sin Parkinson medicin.
  Jag håller tummarna för dig,

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson december 6, 2018 / 9:12 f m

   Haha ja jag var sååå glad igår. Kände mig rätt knäpp men allt blir verkligen relativt i en sjuk värld. Träffade narkosläkaren och angett mediciner även i enkät. Utgår från att de har koll 😬

   Gilla

 7. Karin december 6, 2018 / 7:45 e m

  Kände på mig att du skulle få en återbudstid. Så skönt att kunna ha jullov med en sak mindre att oroa sig för. Vi ses väl nästa vecka?

  Bamsekram

  Gillad av 1 person

 8. Anneli december 7, 2018 / 11:15 e m

  Har precis fått tid att göra ett ryck och läsa ikapp igen. Du milde himmel villan resa du får göra. Finns det inga gränser för vad du ska drabbas av??

  Men desto bättre med operation före jul, spännande med föreläsning och superkul med bok!!

  Och resan du gör i helgen med din syster. Så värd!! Och fick mig att inse att jag inte alls tar vara på tid för och med min egen syster, för allt som ”ska och måste” göras. Nu kommer hon hit nästa lördag. Tack för inspirationen!

  Sist men inte minst: – Önskar jag vore forskare och kunde lösa gåtan med Mr P idag…..

  //Anneli

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson december 8, 2018 / 7:23 f m

   Ja Anneli det kan tyckas mycket men tack vare min grundtrygghet så klarar jag det. Känner mig lyckligt lottad med livet ändå. Och du, visst önskar man att man var hjärnforskare. Grymt intressant. Det skulle passa dig Anneli. Intelligent som få och nyfiken på kunskap. Kram kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s