Sommarpratare??

Har fått en fantastisk respons på boken. Glädjen rusar runt i mitt knasiga nervsystem. Det känns bara så himla kul nu. Började skriva för min egen skull som ren terapi. Bestämde mig för att dela med mig i en blogg. Nu snart 5400 läsare. Fick förfrågningar om att göra den till en bok. Lite ”Pippi-style”; ”Det har jag inte provat förr… ”Och nu är jag här. Jag gjorde det!

Ni har skrivit så mycket fina kommentarer. Varje kommentar har stärkt mig ska ni veta. Här är några kommentarer kring blogg/bok som jag är extra svag för. Sådana jag kan läsa om och om igen.

”Fina Eva. Läser dina ord. Som så många andra skriver till dig håller jag med om din formuleringsförmåga och talang. Stundtals är det ren poesi mitt i det svåra.”

”Jag har tjutit som en gris, skrattat som aldrig förr och funderat massor på hur olika saker i livet påverkar oss.”

”Fina du. Så oerhört bra, mänskligt och levande skrivet i din blogg. Läser den med ömsom nöje ömsom tårar och stundtals lite ont i magen. Kärlek.”

”Du är en stjärna Eva! Din blogg är fantastisk. En källa att ösa ur utifrån så många perspektiv, för Parkinson-kollegorna, omgivningen, dina nära och även rent allmänt för de som inspireras av filosofiska tankar om högt och vardagligt, och sen ditt finurliga underfundiga vidunderliga akrobatiska språk som speglar din vackra livshållning.”

”Såååå bra bok.. Jag har ju både lett stort o fält tårar till denna bok. Du borde anmäla dig som årets sommarpratare(man kan göra det nu. Gå in på P1-du vore grymt bra som det”

”Sitter på läktaren i Sollentuna friidrottshall och plöjer igenom din bok. Gråter ena stunden och skrattar högt nästa (hur går det med vispandet – blev det bättre?) medan de andra föräldrarna på läktaren tittar undrande på mig. Vilken varm känsla det finns i hela boken. Beundrar din positiva inställning och din fighting spirit. Tack för att du bjudit mig och dina bloggläsare med på din och din fina familjs resa.”

Ler åt förslaget om sommarpratare. Det gäller att inte få hybris va? 😀
Förresten ligger jag på förlagets topplista på nyheter. FÖRST!!!

Skärmklipp

 

 

 

 

8 reaktioner på ”Sommarpratare??

 1. Susanne Vadström mars 24, 2019 / 6:30 f m

  Hej
  Vill oftast inte tänka på sjukdomen men den finns ju där och gör sig påmind. Läser din blogg när jag känner att jag behöver någon som fattar hur det är. Tack för att du skriver.
  Vill gärna köpa boken. Hur får jag tag i den?
  Mvh
  Susanne

  Gillad av 1 person

 2. Lotta mars 27, 2019 / 6:32 f m

  Så underbart med all respons. Jag letade en annan bok på Akademibokhandelns hemsida och sökte sen på Ejneborn och vips dök du upp. Häftigt! 🤗

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson mars 27, 2019 / 6:52 f m

   Visst är det kul! Ja boken finns på flera nätbokhandlare Bokus adlibris cdon Akademibokhandeln fast de lägger såklart på priset. Förlaget säljer den för 120kr plus frakt. Akademibokhandeln dyrast med 219kr. Kram

   Gilla

 3. Marianne mars 27, 2019 / 6:57 f m

  Gärna sommarpratare!! 👍🤗 💕

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s