Hopp och förebild

Igårkväll ramlade en insikt över mig. Jag har hittat min PS-förebild. Som ger mig HOPP. Jag är så tacksam för det. Jag behöver verkligen en tro på en hyfsat värdig framtid. Livrädd att hamna i rullstol, bli dement och inte kunna ta hand om mig själv. Så kommer någon som motbevisar mitt värsta scenario.

Jag var på en parkinsonträff för yngre (dvs i yrkesverksam ålder) i Stockholm. In kommer Lena. Så fräsch och utstrålar sådan styrka. Det syntes inte att hon är svårt sjuk. Att hon fick diagnosen för NITTON år sedan!! Hon är dessutom smart och hon har lätt till skratt. Så vill jag också vara när jag har kommit så långt i sjukdomen.

Såklart har hennes väg varit allt annat än enkel. Hon har haft många djupa gropar att ta sig förbi. Och såklart ser inte vi andra helheten nu heller. Men när denna färgstarka vän dyker upp ger hon mig iallafall styrka och hopp. Om du förstod Lena vilken power du utstrålar!!

Tack Lena, min vän ♥️

4 reaktioner på ”Hopp och förebild

 1. Agneta Sandeberg november 7, 2019 / 9:20 e m

  ❤️

  Skickat från min iPhone

  Gilla

 2. surridurr november 8, 2019 / 1:53 f m

  Härligt med din nya vän. Det är också en härlig bild du har i inlägget.

  Gillad av 1 person

 3. Ulla november 8, 2019 / 6:17 f m

  Jaaaa precis så! Och snygg är hon också. Vi behöver alla Lenor vi kan få. Heja Lena! ❤️❤️

  Gillad av 1 person

 4. Åsa november 8, 2019 / 8:09 f m

  Så härligt 🙏🏼❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s