När hjärnan möblerat om

De som känner mig håller nog med om att några av mina styrkor är att jag är bra på struktur och planering. Och att ha ett helikopterseende, ett helhetstänk. Projektledaren. Har aldrig förstått hur en del är så grymt ostrukturerade och dåliga på att hålla en logisk röd tråd. Hoppar fram och tillbaks och allt blir bara virrigt och obegripligt.

Jaha, och…? I’m there… Nu förstår jag den ostrukturerade. Förutom att jag frustrerat dessutom vet vad strukturerad innebär. Såå jobbigt att JAG känner mig osammanhängande och virrig. Min hjärna försöker få struktur men tappar fokus efter en stund och då måste jag börja från början.

Får väl trösta mig att mina kreativa sidor växer fram. Vill prova så mycket. Jag är nog mest förvånad själv över det. När en styrka krymper växer liksom en svaghet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s