En röd liten träsoffa

Jag blev störtkär i den lilla knallröda träsoffan. Två rejäla rumpor bred. Så perfekt! Det var så det började.

Tänk om vi hade ett växthus sa jag drömskt. Då skulle soffan rymmas där. Plötsligt händer det otroliga. Vi fick ett växthus av helt underbara människor som inte ville ha sitt längre. Vilken timing. Vilka änglar.

Självklart skulle röda soffan in. Det fick bli innan monteringen av väggarna. Nu längtar jag till våren knackar på för då ska växter in.

Vilken oas för själen. Jag kommer att älska att sitta här i tystnad. Lite meditativt. Men jag ser också fram emot många fina pratstunder här. Hitta din laddningsstation. Det kan vara en sten/klippa vid havet, på en brygga i en norrländsk tjärn eller varför inte under den stora eken. Har du en laddningsstation så berätta gärna.

Mia min Mia och jag

Bjuder idag på en klokis jag fick av min ”lillasyster”. Marianne. Ja hon är inte det på riktigt men hon skulle kunnat vara det. Vi känner så.

”Stanna upp och allt du jagar kommer att hinna ifatt dig!

En reaktion på ”En röd liten träsoffa

  1. Mia november 16, 2022 / 3:09 e m

    Ser fram emot fina samtal i din fina oas.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s