Bara för att utesluta

Den första februari åkte jag och min man Mats till neurologen för att få svaren från undersökningarna jag tidigare gjort. De där neurologiska undersökningarna som jag skulle göra bara för att utesluta Parkinson och liknande sjukdomar. Utesluta. Fort skulle det vara avklarat. Mats var med eftersom jag tycker det är svårt att minnas all information. Beskedet var att jag hade dopaminbrist i båda hjärnhalvorna. Jag har Parkinson eller Parkinson Plus-sjukdom sa neurologen. Där och då började berg-och dalbanan. 

646F0C65-44C2-495D-B2E3-128228C5D060

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s