Alla behöver en ”någon”

Facebook har ju en funktion som heter ”Den här dagen” som visar minnen/inlägg från just den aktuella dagen från något tidigare år. Igår påminde FB mig om ett klokt citat från min logg som jag tyckte var så fint 4 mars 2015: ”Ibland behöver man en kram och någon som säger att allt kommer bli bra”. Visst kan det verkligen kännas så ibland? För alla.

I och med att jag nyss fått min diagnos har min hjärna fullt upp med att acceptera och bearbeta. Tankarna och frågorna avlöser varandra. Och det är upp och det är ner. Jag tycker ändå att jag mår väldigt bra de allra flesta dagarna. Sedan finns det förstås svackor. När tankarna skenar iväg till framtiden.

Min ”någon” säger då lugnt och tryggt; ”Eva, vi tar en dag i taget” och kramar om mig. ”Någon” masserar min arm när jag blir galen på skakningarna och vill amputera bort armen. ”Någon” hänger alltid med till Friskis och peppar mig i träningen. ”Någon” har hållt om mig när jag fått panikångestattack. ”Någon” lyssnar tålmodigt på mig när jag behöver ventilera mina tankar. ”Någon” gör alltid mina dåliga dagar bättre. Min ”någon” är förstås min man sedan 25 år.

Önskar att alla hade en ”någon” ❤

IMG_8380

2 reaktioner på ”Alla behöver en ”någon”

  1. Sigrun mars 5, 2018 / 1:01 e m

    Du valde en bra make och han valde en bra maka. I nöd och lust ❤️
    Mats ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s