Bada i boost <3

En kollega sa ”När man ligger på kryss under en längre tid i hård vind så behöver man lite energi”. Så himla bra uttryckt!  Idag tankar jag energi genom att bada i boost!!
I boost från er, ni (just nu) 810 unika besökare från 17 länder. Efter bara 18 dagar och 20 inlägg. Överväldigad! Ni har gett mig en fantastisk respons på FB, messenger, mail, sms och ”face-to-face”. Det värmer kolossalt. Jag samlade ihop allt i en ”boost-lista”. Som jag kan plocka fram när jag behöver. Bra energi i bottenlägena.  Ha en fin helg allesammans. Tack för energin och värmen ❤

Den bloggen kommer hjälpa många och ge tröst. Och så bra att skriva av sig. Hoppas att forskningen går framåt snabbt. Jag hejar på dig du härliga människa med stort hjärta.
Wow, så otroligt bra du skrivit och formulerat dina ord, imponerande!!! Det behövs sådana som du i vår kamp mot Parkinson.
Vilken fighter du är! Din blogg och din fina ton i bloggen. Imponerad. Beundrar att du orkar förmedla glädje och vara seriös när du har det svårt.
Följer med stort intresse din blogg och känner igen mig i så mycket. Tack för att du delar med dig om ditt liv och dina tankar. Tillsammans ska vi besegra Mr. Parkinson!!! Styrkekramar
Du skriver fantastiskt! Kram Väldigt bra skrivet. Jag tänker på dig och följer gärna allt du skriver. Kram
Så avskalat o naket sätter du ord på något man inte önskar någon.. men det är också ord till tröst o styrka som just du behöver o besitter… Alla styrkekramar i världen önskar jag dig
Så bra att kunna skriva av sig
Jag läser gärna din blogg. Kämpa på!!
Toppenbra att skriva ner sina tankar, modigt att dela med dig, jag vill gärna följa med dig på din resa, finaste Eva
Ska läsa sen, men tror att det är bra att skriva, jag hänger gärna med å läser
Bra att skriva Eva. Hjälper andra men säkert även bra för dig själv. Min faster hade Parkinson så jag har sett sjukdomen på nära håll. Lycka till med allt Eva
Det du skriver är så gripande – många kramar till dig Eva
Tänker på dig och familjen Eva
Fint skrivet. Och säkert bra att ”skriva av sig” också. Jag kommer följa dig. En närstående i din ålder har också precis fått Parkinsondiagnos. Tråkigt!
Ord som berör, ord som berättar om det ofattbara… styrkekram till dig
Kommer definitivt följa bloggen och hoppas även få träffa dig på en lunch
Så fint Eva! Jag kommer följa dina tankar i ord, kram
Fint och bra skrivet Eva
Du skriver jättebra och fint om det svåra. Blir berörd och skickar all energi till dig. Kram
Kommer att läsa din blogg, Eva. Kram
Så bra och fint du skriver Eva! Jag är ledsen för din skull men vet att forskningen går framåt. Tack för att vi får ta del av ditt liv
Vad bra att du skriver av dig Eva. Du skriver så fint och bra. Tack för att vi får följa dig i din blogg. Kram
Starkt att skriva, jag blir berörd och rörd, så j-a orättvist. Många kramar till dig och familjen!
Eva du är otrolig. Fantastiskt bra skrivit. Kram till dig o din familj
Blir så berörd av din berättelse och så otroligt starkt av dig att dela med dig
Eva, du är bäst!
Väldigt bra, tydligt och starkt skrivet av dig Eva. Jag kommer också att läsa och följa dina inlägg. Ta hand om dig stor kram
Kram fina Eva
Kram till dig
Många tankar och kramar till dig!
Bra idé Eva
Så personlig touch. Känsla i varje mening. Jag rycks med i din berg o dalbana. Denna vill jag åka med dig. Kram
Tack Eva för att du skriver och delar med dig. Du skriver så bra, rakt, fint, starkt och personligt. Jag vill följa dig och läsa, det du skriver kan hjälpa andra och hjälper oss att förstå. Jag vet att forskningen går framåt och håller tummarna för en snar lösning! Stor kram till dig du fantastiska fina Eva
Så bra du skriver. Så bra att få läsa det du skriver för att förstå
Tack Eva för att du delar med dig. Det kommer hjälpa många andra som drabbas! Du är stark och ni kommer klara detta bra även om det är tufft & oförklarligt. Att släppa fasaden är nog grymt viktigt och hjälper både dig och andra. Dessutom ber vi att man ska komma på bot för Parkinson. Vi lever i den ”bästa av tider” när det gäller medicinsk utveckling. Hur svårt kan det va att hitta ett bot för dig!? Det ber vi för!! Heja dig & Mats!
Modigt och fint beskrivet. Stor kram!
Du behöver inte professionell hjälp Eva. Du är på rätt väg hör av dig annars! Kramar
Väldigt fint skrivet
Kramar
Gör mig ont att du ska behöva skriva detta. Men klokt och nyttigt – för alla. Följer gärna med på din omtumlande, välskrivna blogg inte minst för hopp, större insikt och förståelse
Väldigt bra skrivet Eva
Kämpa Eva! Du är stark!
Läser och tänker på dig Eva. Jag vet att det har varit ett stort press pådrag i Argentina för att forskarna på ett sjukhus alldeles bredvid Juans mammas hus har kommit väldigt långt i sin forskning om Parkinson tydligen. Kanske det är intressant för dig att läsa om du hittar någon sida på engelska om det. Sjukhuset heter Posadas.
Eva tänker på dig! Vad fint du skriver
Vilken bra idé och så starkt av dig
Jag blir så ledsen att höra om din diagnos. Men du skriver fantastiskt! Du kanske ska skriva en bok? Tänker på dig. Kram
Så bra skrivet
Du skriver väldigt fint, Eva. Det känns som man får lite mer förståelse
Jag har läst allt. Du skriver så bra
Åh vad fint och ärligt du skriver. En dold talang som blommat upp mitt i kaoset? Jag försöker följa din blogg men får inte till det… nytt för mig men ska väl lära mig. Tack Eva och all styrka till dig
Fina Eva du skriver fantastiskt bra. Stor kram
Finaste Eva, vet nog ingen som är så stark som du trots (eller tack vare?) allt du gått igenom. Du kommer att hålla Parkinson på stången bara med din starka vilja. Kram!
Kämpa! Hör av dig om du behöver något
Inte konstigt att du har följare… Du skriver otroligt bra och är en riktig kämpe!
Du skriver fantastiskt Eva
Du skriver fantastiskt bra Eva. Så nära, naket och känslofyllt och samtidigt krasst.
Så bra formulerat och så innehållsrikt på viktiga tankar och rekommendationer!!
Så fint och ”rent” skrivet. En gripande historia som väcker mycket känslor. Din styrka lyser igenom och jag är säker på att du har mycket att förmedla som gör skillnad.
Mycket bra Eva.
Bra skrivet Eva!
När vi sågs sist var jag inte helt säker på att du skulle lägga energi på att blogga. Men nu är jag helt säker – fortsätt! Jag tror faktiskt att detta kan underlätta både för familjen och vänner att förstå hur du mår och känner. Jag tror att du slipper förklara och berätta varje gång du träffar en vän – vilket kan vara ganska skönt- och att samtalet kan handla om Eva istället För Herr Parkinson. Vad fint att du delar med dig av dina erfarenheter av att få den här sjukdomen. Kan säkert stärka många personer som läser. Jag har läst nu med intresse. Lycka till med bloggen och ta hand om dig!
Vilken stark blogg du skriver, imponerande!
Tack för att du delar detta med oss och många andra. Du är fantastisk.
Jag såg och läste dina texter igår. Starkt och bra skrivet och jag kan förstå att det är ett bra sätt att bearbeta allt.
Läste din blogg. Gud vad jag tycker om dig.
Har läst många av dina blogginlägg. Så fina, starka, känslosamma inlägg. Imponeras av din styrka. Det här klarar du.
Du skriver bra Eva. Kämpa på.
Du skriver så bra Eva
Så bra skrivet till socialministern. Spännande att höra om hennes svar.
Du e grym
Du skriver otroligt bra fortsätt med det, stor kram

2 reaktioner på ”Bada i boost <3

  1. Lena Schalin mars 9, 2018 / 10:38 f m

    Imponerande, kul att du fått så mkt respons på din blogg. Roligt att du delat med dig av kommentarerna från dina följare. Så bozzta du på med den positiv energi din blogg ger dig. Är inte förvånad att du fått så många följare. Du skriver så bra, har ett så fint uttryck och välvårdat språk och lätt läst.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s