Mina värsta rädslor

Det kommer gå bra. Du fixar det. Sjukdomen är så individuell. Googla inte för det är inte bra. Du kan leva länge med parkinson. Du måste tänka positivt. Inställningen är såå viktig. Tänk på allt du kan göra. Tänk inte på framtiden. Forskningen går framåt. Alla ska ju förresten dö. Du kan ju t.ex bli överkörd imorgon. Plågsamt slutskede – jamen du behöver kanske inte ens dö i lunginflammation. Var positiv.

Jo, vilken tur jag har…

Men hallå! Oftast ÄR jag extremt positiv och bekymmersfri. Ganska ”normal” skulle jag vilja påstå. Helt på egen hand. Ibland blir jag bara så jäkligt trött på det extremt positiva. Jag agerar inte ens negativt. Jag tänker väldigt sällan negativt. Men kära du, jag har kastats in i ett KRIG jag inte kan vinna! Jag måste få ha mina downs.

Såklart har jag mina värsta rädslor. Inget jag går runt och oroar mig för dagligen men de finns där. Är det så konstigt? MEN är fullt medveten om att jag är priviligerad att också ha de bästa förutsättningarna. Den bästa mannen, de bästa barnen, de bästa vännerna, den bästa arbetsgivaren och arbetsplatsen.

KÄRLEK ❤️ och TRYGGHET 🙏🏻

Det är grymt mycket värt när någon av de värsta rädslorna kryper på.

8 reaktioner på ”Mina värsta rädslor

 1. Åsa maj 10, 2018 / 7:25 f m

  Massa kramar 💖kan va bra 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

  Gillad av 1 person

 2. Jessica Genlott maj 10, 2018 / 7:41 f m

  ☀️❤️❤️❤️stor varm kram❤️❤️❤️☀️

  Gillad av 1 person

 3. Mariane maj 10, 2018 / 3:36 e m

  Absolut att att du är positiv fina Eva! Men; man måste få vara nere, ledsen, orolig eller arg ibland när man är sjuk. Annars vore det konstigt! Jag vet vad du är Eva; bästa vännen o en fighter! ❤️🙆🏼‍♀️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s