Två stora chokladbruna ögon

Finaste, finaste, finaste ❤️ Min trogna och kärleksfulla. Som ger mig så mycket glädje och gränslös kärlek. Chilli, vår Irish softcoated wheaten terrier. Vår guldlockiga goa vovve med de stora otroligt vackra chokladbruna ögonen. Ögon som kommunicerar ”matte åhhh vad jag älskar dig”. Naaaaw 😍

Myser med mig. Ligger nära nära. Hennes högre kroppstemperatur delar med sig värme. Som om hon vill läka min stökiga kropp. Hon sprider ett lugn till mig.

Och vi tar båda en dag i taget ❤️

En reaktion på ”Två stora chokladbruna ögon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s