Om du lämnade mig nu…

Jag är inte alltid stark och positiv, ibland är jag liten och rädd. För vad mr P ska göra med mig, för hur jag ska dö (det sägs vara mycket plågsamt), för framtiden eller rättare sagt om jag blir snuvad på framtid…osv osv. Ibland hamnar jag i det förbannade svarta hålet och tankarna leker rövare.

Det som gör att jag ändå oftast är stark och positiv är mitt enorma skyddsnät. Min familj, mina släktingar och mina vänner. De är alla så fantastiska och fina. Utan dem hade jag kanske inte orkat detta.

Lyssnar på Lars Winnerbäck och Miss Li när de sjunger ”Om du lämnade mig nu”. Åhh så sant Mats. Om du bara kunde förstå hur mycket din kärlek och ditt stöd betyder. ”Jag skulle andas i det tomrum som blev över. Om du lämnade mig nu.” Samtidigt skulle jag förstå. Det är tungt att vara ”på sidan om”.

En dag i taget…

Tack för att du finns Mats ❤️

8 reaktioner på ”Om du lämnade mig nu…

 1. Gunilla juli 20, 2018 / 3:34 e m

  Kram till dig ❤️❤️

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson juli 20, 2018 / 4:39 e m

   Tack Gunilla ❤️ Nu har jag det tack och lov kanonbra. Men just därför är den en fasansfull tanke att kämpa ensam.

   Gilla

 2. Lena Sjostrand augusti 4, 2018 / 3:37 e m

  Hej Eva,
  Vad härligt att höra att du får så fin support från din familj och vänner. Det betyder mycket.

  Tyvärr kunde min man inte acceptera att jag hade parkinson, han kände sig 20 år äldre pga mig och skämdes över att gå bredvid mig på gatan eftersom jag inte kunde gå så bra. Den perfekta familjen föll ihop och vi har legat i en lång och jobbig skilsmässoprocess. Min dotter har flyttat ihop med en kompis i Amsterdam och min exman har flyttat ihop med sin nya flickvän i vårt gamla hus i Hoofddorp. Men jag har jag goda vänner som ställer upp på alla möjliga sätt och det är värt mycket.

  Jag som alltid varit miss positiv och älskat livet och att resa och göra roliga saker.
  Vid skilsmässan fick jag vårt hus i Spanien. Jag älskar Casa Emily, där mår jag bra och det finns ett fantastiskt bra revalidatiecenter för neurologiska sjukdomar 100 meter från mitt huis. Det är härligt att vara i soligt varmt klimat, men jag har även en lägenhet i Holland så att jag kan tillbringa tid hos min 19 åriga dotter Emily. jag hade aldrig trott att 23 års äktenskap skulle sluta på detta sättet. Men jag tror att det är någon mening med allt och även om jag inter ser det ännu kommer det nog något gott ut av det hela och träffar jag någon att skratta och ha det mysigt tillsammans med.

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson augusti 4, 2018 / 3:53 e m

   Så ledsen att höra Lena. Men starkt att du kan se det som någon slags mening. Kriser kan verkligen vara en prövning i ett förhållande. So far har tack och lov våra kriser stärkt oss. Håller alla tummar för att mrP är skonsam med dig och att du får all stöttning du behöver. Intressant med revalidatiecentret. Måste googla då jag inte riktigt vet vad det är. All styrka till dig.

   Gilla

   • Lena Sjostrand augusti 4, 2018 / 4:03 e m

    Ja vad heter det på svenska, här är linken till Medifit i Moraira
    http://medifitreha.nl/
    Jag har just fått 4 månaders behandling, med fysioterapie, revaliatie läkare, psykolog, speciell massage att stärka min kropp att jag inte ramlar åt höger när jag sitter i soffan etc… Detta blir ersatt av min försäkring i Holland.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s