En ängel har flyttat in

I dubbel bemärkelse.

Dels en liten fin porslinsängel som flyttat från sin ägare i samband med en bostadsflytt. Hem till min lilla ängelsamling. Där sitter hon rofyllt bland de andra änglarna.

Dels har en annan ängel flyttat in i en del av mitt hjärta. En person som ger så otroligt mycket värme och som jag tycker väldigt mycket om. Som jag både skrattar och gråter tillsammans med. Med ett stort hjärta och en vacker själ. Hon måste vara en ängel. Det är hon som gav mig porslinsängeln förresten.

Tack finaste du för att du finns. Du är en helt fantastisk människa. Kram ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s