Kööör kööör kööör!!!

Ett gästinlägg från en extremt nära vän till mig – Mia.
En riktig hjärtevän.
Love you darling ❤
……………………………………………………………………………………………………………………………….

Eva, Eva, Eva min nyfunna vän, min förebild. Som är så fylld av kärlek, värme, skratt, humor och omtänksamhet men som också har ett jävlaranamma.

Vi träffades för första gången för ca 2 ½ år sen, det känns som 20 ½ år sen eller rättare sagt det känns som om du Eva alltid har funnits i mitt liv. Inte visste jag då, när jag stod där på er veranda i en fånig hatt, att den person som jag för första gången skulle möta skulle komma betyda så mycket för mig.

Skakningarna triggades igång efter ett tungt besked. Men sjukdomen hade du då haft sedan länge utan att veta det. Läkarbesök på läkarbesök som till slut landar hos neurologen för att utesluta Mr P. Fast den jäveln fanns där.

Någon som också fanns där vid din sida var din fantastiska man Mats, som bemöter beskedet med kommentaren- ”Ja du Eva du kommer ju i alla fall bli bra på att vispa grädde”, den mest genialiska respons man kan tänka sig!

Nu när Mr P finns där så kontrar du med att öppna upp ditt hjärta och blotta din själ och visa hur sårbar men ändå hur sjukt stark du är. Du tar reda på fakta, läser artiklar, som du förmedlar vidare till dina bloggläsare, (håller tummarna gällande de små partiklarna quantum dots), du skriver brev till socialminister Annika Strandhäll, du tränar och du boxas! Jag hoppas innerligt på att du ger Mr P en rak höger och att det resulterar i fet Knock Out.

Fast häftigaste av allt så bemöts Mr P med humor. Jag vet inte hur många gånger vi har legat dubbelvikta av skratt på grund av alla fånerier både från din och Mats sida.

Ser ibland eller känner en orosskugga som drar över dig och det gör mig så ont. Jag känner mig så maktlös, ledsen och förbannad. Jag finns för dig och kommer att stötta dig oavsett om det är med tårar, skratt, fånerier, rosévin (jäkla bra uppfinning det där) eller fuldans.

Vi ska tillsammans försöka förminska Mr P i högsta möjliga mån. Vi ska fortsätta göra galna upptåg, till våra barns förskräckelse eller kanske förtjusning. Vi ska njuta av middagar och vin, av musik av dans, av träning och kärleksboosting. Säger som du gjorde när vi körde mot rött i Spanien: Köööör Kööör Kööör!!

Fuck Mr P!

IMG_9967

 

2 reaktioner på ”Kööör kööör kööör!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s