Jag är hellre trekantig än trasig

Fascineras av att en kropp ändå fungerar så otroligt bra för de flesta. Det pågår så enormt många processer och med så många beståndsdelar. Hur ofta är vi egentligen tacksamma för det? Vi bara förväntar oss det. Går något sönder så inser vi hur värdefull kroppen är. Mycket kan repareras men inte allt.

Hur många av oss är inte någon gång i livet missnöjda med våra kroppar. För stor mage, för liten rumpa, för tunt hår, för små bröst, celluliter, gäddhäng, rynkor… Men egentligen spelar det väl ingen roll så länge kroppen FUNGERAR??!!

Så mycket som kan förändra livskvaliteten som vi inte kan påverka. Vi kan väldigt snabbt gå sönder. Allt går inte att laga. Vad vi tycker om vår egen kropp och andras kroppar kan vi ju åtminstone påverka. Om vi vill. Om vi inte skapar ytliga ideal.

Jag skulle iallafall hellre se trekantig ut istället för att ha en trasig kropp.

Trekantig

8 reaktioner på ”Jag är hellre trekantig än trasig

 1. Ninni november 22, 2018 / 7:27 f m

  Du skriver så bra! 🤗❤️
  Från Ninni

  Gillad av 1 person

 2. Mia november 23, 2018 / 6:09 e m

  Ja alla dessa kroppsideal.
  Tacka vet alla skrattgropar man har i benen 😘

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s