London calling

I helgen har jag gått genom en djungel i champagnehimlen, varit hemma hos Freddie Mercury och fuldansat, och sovit som en prinsessa i en inredningsbutik med mycket mystik och finess. In lovely London ❤️

Okej då, väldigt överdrivet men lite sant ändå. För min upplevelse var nära så. Jag kan inte förmedla min känsla efter den här helgen. Men det finns tre personer som delat de här galet fantastiska dagarna med mig. De som ordnade överraskningsresan. Min älskade Mats och galet underbara Marianne och Peter. Ni är såå bäst!i

Att bo på hotell Mandrake hotel nära Oxford Street var en upplevelse i sig. Wow wow wow! Mystik och feeling i minsta detalj. Grönskande innergård, fascinerande inredning, hemligheter i väggarna, grym service och vänlighet. Hatten av för möjligheten Secret Escape och tack Marianne som såg erbjudandet.

På Sky Garden, 35 våningar upp, såg vi hela London i 360 grader. En makalös utsikt och med en botanisk prunkande trädgård. Ja faktiskt en liten djungel. En oas. Såklart skålade vi i champagne för vår vänskap.

Vi har extra hög Queen-feber nu. Sett filmen två gånger på kort tid. Ett fantastiskt band och en fascinerande sångare. Såklart åkte vi till Freddies fristad på Logan Place i Kensington. En oansenlig hög mur med taggtråd och rakblad runt om. Här på vägen har Freddie gått många gånger. Här inne kunde han se till Marys fönster och de blinkade med lamporna till varandra. Kärlek! Det sägs att Mary bor kvar i huset därinnanför muren. Kan höra musiken inombords. Känslan är mäktig.

Vi hann med så mycket mer men inget riktigt turistigt typiskt London. Mer udda och sköna upplevelser. Besökte massa vinylbutiker i Soho, åt champagnetryfflar till kaffet på Fortnum and Mason, njöt av gott vin på en liten mysig vinbar på Neal’s Yard… och för att inte tala om matupplevelserna.

Oh my god! Peter hade bokat bord på två sjukt fantastiska restauranger. Första kvällen på Roka. En japanskinspirerad restaurang med himmelskt god avsmakningsmeny. Sharefood. Dyraste jag någonsin ätit men också förmodligen det godaste. Andra kvällen på argentinska Gaucho med cool inredning och där de presenterar olika råa köttbitar och man väljer den man vill ha och därefter tillbehören.

En helg med balsam för själen. Fantastiskt lägligt en vecka som denna då mycket händer nu. Bokförlaget börjar med boken, jag har neurologbesök, jag har fikadate med en i Parkinsonstyrelsen och jag har lite spännande ”projekt” på gång. Dessutom mycket roligt på gång på jobbet och så kan jag äntligen börja träna igen!!!Se upp – här kommer jag!

6 reaktioner på ”London calling

 1. Marianne Andersson januari 13, 2019 / 6:03 e m

  Så fantastiskt att få umgås så mycket med er båda; fina o fantastiska vänner! ❤️❤️ Du beskriver resan så bra!
  Kraaaam o tack från Marianne

  Gillad av 1 person

 2. Eva januari 13, 2019 / 9:17 e m

  Låter som en fantastisk resa! ❤

  Gillad av 1 person

 3. Ulla januari 13, 2019 / 9:38 e m

  Go girl go!! 😃👍🥂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s