En superlyckad bok-release med massa kärlek

Äntligen var det dags för min bok-release. Även om boken funnits ute ett tag innan. Det kändes såå spännande. Jag gillar att planera events och hade nog tänkt på varje detalj. Nu var det bara att köra. Kööör kööör kööör som jag och Mia säger 💕

Mingel med dryck och wraps. Vi var närmare 70 personer. Vänner, släktingar och kollegor. Människor som står mig nära. Alla bara gav så mycket kärlek. Och visst, det var faktiskt kärlekens dag ”officiellt” också! Oplanerat men klockrent.

Anna, min relativt nyfunna vän och moderator för kvällen, välkomnade alla och berättade fint hur vi ”ramlade på varandra”. Min fina och kunniga neurolog Giota berättade sedan inledningsvis om sjukdomen och pågående forskning. Jag är så tacksam att jag fick just Giota som neurolog. Hon forskar dessutom.

Sedan var det min tur. Jag berättade om min resa och om skrivandet som min terapi. Skrivandet som blev en blogg och sedan en bok. Och som fortsatt till föredrag inom olika lokalföreningar inom Parkinsonförbundet.

Berättade om min resa sedan två år. Läste några avsnitt ur boken. Jag tror faktiskt många berördes och fick en inblick i hur mycket mer Parkinson är än det synliga. Att under den fasad de ser har jag tidvis krigat så in i helsike. Min dotter Fanny läste om hennes tankar. Det är inte bara den sjuks som drabbas utan även de omkring.

Ylva, vice vd på Folksam avslutade fint med ord som ger mig stöd och styrka. Att ha sin arbetsgivares förståelse och fulla stöd är inte en självklarhet. Jag är väldigt tacksam för det.

Men den smala planeringen ”efter böckerna kommit och innan neurologen flyttar” höll på att spricka. Två dagar innan däckar jag i 39 graders feber. Såååå dålig tajming. Hade extrem värk i hela kroppen. Undrar om Parkinson sockrar på smärtan? Och jag hostade oavbrutet. Halsen ömmade och jag väste fram orden. Men onsdagen kom och på något vis plockade jag fram reservmotorn. Febern var borta men kroppen såklart tröttare än vanligt. Fanns inget alternativ. Som jag väntat. Men med alvedon och smink så…

I efterminglet sålde jag boken. Wow jag kom ut till en lååååååång kö som vill köpa min lilla ”fyrkantiga psykolog”. Boken med mina känslor. Vilken känsla. Så trött men fick återigen en kick av all kärlek så jag signade bok efter bok. De som var på releasen har ett litet rött klisterhjörta i boken.

Med bilen fullproppad av ett blomsterhav med underbara blommor, vin och bubbel, choklad, ljus och mycket mer, åkte vi trötta men kärleksbombade hem. Just det, dessutom massa heliumfyllds guldballonger 😂 Och fyra fullvuxna. Vi måste sett ut som en cirkus utifrån.

Men vilken fantastisk kväll det blev!

Tack du som bidrog ❤️❤️❤️

2 reaktioner på ”En superlyckad bok-release med massa kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s