Vi checkar ut

Idag firar vi att vår guldklimp Tim gått ut grundskolan. Vår lilla skruttsladd som är längst i familjen och som står stadigt på jorden med sina 46:or. Med de goaste kramarna som finns. Om du bara visste Tim hur mycket vi älskar dig ❤️

Frida började grundskolan för 19 år sedan. Då skolan byggdes och barnen gick i baracker. Nu checkar vi till slut ut. Vibyskolan har varit en fantastiskt bra start i livet för alla tre barnen. Vi har hunnit med mååååååånga föräldramöten och utvecklingssamtal. Måååååånga klasskasseinsamlingar. Måååånga brännbollsmatcher och picknickar. Mats har suttit i styrelsen. Vi har varit kontaktföräldrar flera omgångar. Fyra rektorer har vi också hunnit med och väldigt många lärare.

För att inte tala om alla klassresor Mats, ”den evige lägerskolepsppan”, varit med på. Vandring på Roslagsleden, cykling på Gotland, skidåkning i Kittelfjäll och varje år till Romme, vandring upp på Kebnekaises topp och alla lägerskoleplatser i närområdet.

Dagen innan Tim skulle födas med planerat kejsarsnitt lät jag en fotograf fota oss. Då visste jag att det var en grabb och han skulle bli grädden på moset i vår familj. Han gav oss tillbaks lyckan efter att vi mist Tindra. Han gjorde oss hela igen.

Idag är jag sprickfärdigt stolt över min son. Såklart lika stolt över mina fantastiska tjejer.

Frida, Fanny och Tim:

-Glöm aldrig ert värde

-Tro på era drömmar

-Glöm aldrig hur djupt älskade ni är

Den största kärleken ❤️❤️❤️

5 reaktioner på ”Vi checkar ut

 1. Lena Schalin juni 12, 2019 / 3:40 e m

  Ett underbart foto där du håller om din fina mage, du är så vacker det strålar verkligen om dig ♥️
  Älskar foto på fina gravida magar. Är nog lite arbetsskadad. ♥️

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson juni 13, 2019 / 7:51 e m

   Många ❤️ till dig min vän.
   Önskar så innerligt att vissa saker hade varit annorlunda. Styrka och kärlek ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s