Lillfisen blir en Luna

Efter tolv helt magiska dagar i vackra Toscana går vi direkt på vår nästa höjdpunkt i sommar. En valp i familjen. Resor, natur och hundar är dundermedicin för mig.

I lördags satt vi i en Fiat på väg från vårt kära Villa Collemandina uppe i de toscanska bergen. Vi åkte de slingriga bergsvägarna, sedan via Lucca, och slutligen ner till Pisa. Hann med några stros-timmar i Pisa innan vi åkte till flygplatsen Galileo. Landade rejält försenade i Stockholm på natten.

Igår satt vi i en Volvo på de svenska vägarna på väg norrut. Skönt med struktur och ordning i bilkörningen 😀 En blixtvisit till Jämtland. En ”drive-through” hos syrran med sambo kan säga. God mat och sömn.

Imorse åkte vi till Susie på kennel Esslex och hämtar nu hem vårt lilla lakritstroll. Oj oj oj vad vi har längtat. Sååååå sööööööööt. Nu går vi in i en valp-kokong en vecka. Det blir många nya intryck för henne.

Esslex Zweet Zarina som hon heter i stamtavlan (kennelns Z-kull) kommer att heta Luna hos oss. Det är det italienska namnet på måne. Känns väldigt rätt nu efter att vi de senaste två veckorna sett månen just från Italien. Mångudinnan i den romerska mytologin heter Luna. Idag är det dessutom måndag. På italienska lunedi – Lunas dag.

Välkommen lilla hjärtat till vår familj ❤️

6 reaktioner på ”Lillfisen blir en Luna

 1. Jessica Genlott juli 22, 2019 / 12:25 e m

  Vilken liten söting, lycka till med er nya lilla bebis💕❤️💕😊

  Gillad av 1 person

 2. Lena Schalin juli 22, 2019 / 1:22 e m

  Hur söt får man vara, en riktig goding.
  Grattis & Lycka till med sötaste lilla Luna ert Lakritstroll och nya familjemedlem♥️
  🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾
  Kram
  Lena

  Gillad av 1 person

 3. Ulla juli 22, 2019 / 5:27 e m

  Sååååå sööööööt! ❤️ Jag vet PRECIS hur det känns att hämta hem det lilla trollet, fastän jag bara är ’mormor’ 🤩 Lycka till med lilla Luna 🎈❤️❤️❤️ Kram! 😍😍😍

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s