Oväntat besök

Ligger mitt på dagen under täcket. Blundar i mörkret. Det enda ljud jag hör är min tinnitus på höger öra. Det viner och piper irriterande. Mår inte alls bra sedan några dagar. Är galet trött i hela kroppen. Orkar ingenting. Antar att det är Parkinson som ruskar om mig. Det värker i höger hand och arm. Känner mig stel.

Värst är att jag är yr och mår så illa. Precis som när jag var gravid. Hjälper något att ha sesamkex med havssalt på för att få i mig något. Hemma och på jobbet. Bara små portioner går ner av maten.

De olika medicinerna kan ha många otäcka biverkningar och kanske det är någon av dem som också orsakar mitt illamående. Fast jag har ju inte ändrat något på länge.

Sedan detta stressbitande med käkarna. Biter på dagtid och speciellt på jobbet. Har varit hos tandläkaren och på fredag ska jag prova ut en bettskena. Jag får ont i käken och huvudet. Någon obalans i magsyran skapar uppenbarligen ont i magen.

Skulle vara skönt med en prommis med vovvarna men måste vila först. Jobbat tre timmar på morgonen och är helt slut. Som en tryckkokare i huvudet. Hjärntröttheten lamslår mig.

Välja mellan symptom eller biverkningar?Imorgon blir en bättre dag – ska vi säga så?!

4 reaktioner på ”Oväntat besök

 1. Åsa oktober 1, 2019 / 2:07 e m

  ❤️❤️❤️Kraaaaam❤️❤️❤️

  Gillad av 1 person

 2. Ulla oktober 1, 2019 / 4:02 e m

  Åh käraste Parkinsonsyster! Jag önskar jag hade ett trollspö som gav dig styrka och befriade dig från all trötthet! Styrkekramar till dig! 💪❤️💪❤️💪❤️

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson oktober 1, 2019 / 5:36 e m

   Tack Ulla för din omtanke. ❤️ Det märkliga är att jag mår rätt bra på kvällarna. Intressant inspel i PS-gruppen om det är stressrelaterat och hänger ihop med kortisolvärdet 🤔

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s