Ledsen, men nu gör jag slut

Tanken med bloggen var redan från början att förmedla alla känslor jag hade både innan och efter beskedet om min sjukdom.

Förmodligen var behovet störst första tiden för jag hade massor att förmedla. Nu hittar jag liksom inte tillbaks dit utan känner att det mer blivit en slags rapporterande dagbok .

Jag gjorde ett försök till men jag backar igen. Är så himla trött på att tänka mediciner, känna nya symtom etc.

Men jag gillar ju att skriva, så jag hittar kanske något annat att skriva om. Något otippat… 🙃

Tack och bock där ute, ni drygt 12000 som följt mig. Nyfiken på vilka ni är. Ni har hjälpt mig igenom de tre första åren 🤗

Kram kram 🥰

Passion and spark

15 reaktioner på ”Ledsen, men nu gör jag slut

 1. Ewa Wikestam februari 8, 2021 / 9:42 e m

  Tack för att vi fått dela dina tankar. Återkom gärna. Det behöver inte handla om sjukdom och mediciner.
  Kämpa på, du verkar ha mycket kvar att ge. Jag är inne på mitt 13:e år. Det går, även om man inte tror det!
  Kram Ewa

  Gillad av 1 person

 2. Erika Nyman februari 9, 2021 / 1:28 e m

  Tack Eva!
  Det du har skrivit har varit så värdefullt för mig. Du har satt ord på det där som jag inte kan få fram själv.
  Många tårar och ”precis så där är det för mig med”.
  Så tacksam för det stöd som du ovetandes har gett mig!
  All lycka, ta hand om dig parkinsonsyster!
  Kram Erika

  Gillad av 1 person

 3. ejnebornochparkinson februari 9, 2021 / 5:19 e m

  Det är lessamt att du gör slut😢 men jag kan förstå att du är i stadiet att du båra ser det halvtoma glaset och inte orkar att se det halvfulla. Försök att se vad du kan och klarar av, njut av de stunder som är goda och förbanna de andra. Du har rätt att känna som du gör. Du gillar ju att skriva, skriv om annat än parkinsons negativa sidor. Sktiv små berättelser om sanna eller fiktiva positiva händelser i din eller din nära omgivning. Sluta inte med det du tycker är roligt att göra!! Det påverkar hälsan negativt, du är viktig för många glöm inte det😇
  Kram Elisabeth

  Gilla

 4. Lotta februari 11, 2021 / 7:23 f m

  Så mäktigt att du nått ut till 12 000 läsare – men inte så konstigt med tanke på hur berörande du skriver. Du har gett mig värdefull insikt i sjukdomen – tack.
  Och jag hoppas att du fortsätter skriva på något sätt som ger dig positiv energi. ❤

  Gillad av 1 person

 5. Solveig Pehrsson april 29, 2022 / 1:45 f m

  Kära fina Lena!
  Jag använder ofta din bok som uppslagsverk. Ibland när jag känner mig glad och kaxig. Då kan jag hitta några sidor som bekräftar min iver att hitta positiva infall och vardagslösningsr för att kunna gå vidare. Ibland för att trösta mig i att det faktiskt inte bara är jag som känner mig så urless på Mr. Parkinson.och att jag då kan finna en bundsförvant i dig.Du har gjort så m.gott för oss andra genom att dela med dig av det du själv upplever och kämpar med. Man känner sig mindre ensam då.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s