Min allra viktigaste medicin

Det som är helt avgörande för mig är den styrka jag får från det som betyder som allra mest. FAMILJEN! Om Parkinson sänker mig så är det familjen som drar upp mig. Min fantastiska man. Min stora trygga klippa som förstått det där med ”i nöd och lust”. Så stöttande. Så tröstande. Så peppande. Så kärleksfull. Så allra bäst! Och förstås mina galet fina och kloka barn. Wow så stolt jag är över dem! Kärlek, kärlek, kärlek! I familjen ingår såklart även finaste vovven som ger så otroligt mycket. Som avgudar sin matte med eller utan skakningar. Såklart betyder det också fantastiskt mycket med alla släktingar och vänner som tålmodigt finns där i upp- och nedgång. Det värmer. Haha, det här börjar låta som ett tack-tal 😉 Men jag kan inte nog betona hur avgörande jag ändå tror allt stöd och kärlek är. På riktigt. Sedan är det så häftigt med alla er som följer bloggen. Vilka ni nu är 🙂 Närmare 300 på några dagar!! Från flera olika håll i världen har jag förstått (nio länder). Har fått sådan fantastisk respons från er. Mest på FB eller i PM. Det ger mig styrka! Superkul! Hoppas ni fortsätter läsa/följa. Och kommentera gärna inläggen. Dina tankar. Dina erfarenheter. Slutligen, en ny upplevelse när jag häromdagen sprang på en bekant i tunnelbanan som säger ”Jag läser din blogg”. Haha, hade jag aldrig trott för en vecka sedan. Kul med nya erfarenheter 🙂

En reaktion på ”Min allra viktigaste medicin

  1. Marie Englund februari 25, 2018 / 6:33 f m

    Du skriver fantastikt Eva, du får en att förstå det man egentligen inte förstår, jag gråter och skrattar med dig. Du är en fighter❣️Styrkekramar från oss i Fresta ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s