Med blicken mot stjärnorna och kärlek i hjärtat

Det blev en skön helg i skärgården. På Husarö. Med de finaste vänner. Precis vad jag behövde. Vi kidnappade en vän som fyllt 50. Åkte ut till lugnet. Där har vi bara varit, ätit och druckit gott, promenerat, badat bastu och doppat oss i krispigt havsbad, pratat och åter pratat, spelat spel och lyssnat på musik. Energikick de luxe. De här människorna ger så mycket energi och kärlek. Och jag tar tacksamt emot.

Det här är vänner som alltid finns där. I medgång och i motgång. Hjärtevänner. Finaste känslan var när vi låg på rad på altanen och tittade på stjärnhimlen. Mitt i natten, mitt i mörkret. Vi låg och tittade rakt upp mot alla dessa glittrande stjärnor. Vi höll varandra i händerna och låg tysta. Magiskt! Tack Mysgruppa för att ni finns och speciellt för den fina stunden under stjärnhimlen.

Älskar er Mats, Mia, Anders, Tessan, Olle, Elli och Georg ❤️

2 reaktioner på ”Med blicken mot stjärnorna och kärlek i hjärtat

  1. Åsa september 17, 2018 / 6:53 f m

    Låter som en helg i himmelen 💓💓💓😘

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s