Den perfekta sömnen men ändå hjärntrött

Det blir ofta så att jag blir tröttare framåt slutet av arbetsveckan. Torsdagar är en riktig tröttmössedag. När jag kom hem igår la jag mig för att vila vid kl fem. Somnade och sov i tre timmar. Var vaken två timmar och somnade sedan vid halvelva. Lyckades sova hela åtta timmar. Inte nog med det. Inatt fick jag för ovanlighetens skull ihop REM-sömn som jag behöver. Mer än två timmar!! Även djupsömnen fick godkänt. Så hurra att jag fick en perfekt sömn inatt. Om det ändå gick att sova bort den förbannade hjärntröttheten också. Det är som en ständig inflammation i huvudet. Går det någonsin över?

2 reaktioner på ”Den perfekta sömnen men ändå hjärntrött

  1. Anna Wall februari 8, 2019 / 8:26 f m

    Sömnen är ju så viktig för att kunna fungera!! ❤️ Bra att det finns bra nätter ibland !!👍 kramar till dig / Anna

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s