Överraskad av vänner och gränslös mammakärlek

Igår var det en hemmafixardag. Jag planterade blommor och örter. Att köpa växter till altanen är en av de bästa dagarna på året. Jag frossar loss på trädgården och det blir alltid mer än jag tänkt. Men endorfinerna flödar. För mig är det min morsdagspresent.

Skulle ta en paus från planteringen för en springtur med Mats. Nu har jag äntligen kommit igång med den viktiga träningen igen. Kroppen var tung och orkeslös. Men något är bättre än inget.

När vi närmar oss vårt hus spricker det upp och solen lyser på oss. Magisk skiftning. Värmen är efterlängtad. Döm om min förvåning när mina två närmaste väninnor står på altanen med sina familjer. Uppklädda och serverar champagne. Jag är totalt överraskad. Familjen har som vanligt varit med i planeringen och visste. Visst blir man glad.

Vännerna lagar maten och jag njuter i solen av min fina familj och mina fantastiska vänner. Happy! Vilken kväll. Sommarfeeling ☀️ Tack underbara ni!! ❤️

Idag är det mors dag enligt kalendern. Har lyckan att ha blivit mamma till fyra barn. De tre jag har på jorden är jag löjligt stolt över. Här har vi lyckats bra jag och Mats. Kloka, fina, schyssta, omtänksamma, sociala, nyfikna, smarta, modiga, ansvarstagande, vackra. Med bra grundvörderingar och inre styrka. Jag kan fortsätta med fler otroligt bra egenskaper, men åh som jag älskar dem.

Att de ska må bra är viktigast av allt. Frida, Fanny och Tim – glöm aldrig hur mycket jag älskar er. Alltid. Även om jag under min sämsta tid inte fanns där för er som jag önskat, så är ert välmående det absolut viktigaste av allt. Jag skulle kriga som en lejonhona om ni tappar fotfästet eller råkar ut för något. Älskar er! Ni är störst av allt ❤️

Sänder också morsdagskramar till älskade mamma i himlen. Vi hörs väl på fredag som vanligt? 😉❤️

5 reaktioner på ”Överraskad av vänner och gränslös mammakärlek

   • Åsa maj 26, 2019 / 7:14 e m

    Jaa det vore ju en idé 👭om inte det redan finns 🤪, finns ju kanelbullens dag o kladdkakas dag t.o.m🍩 😂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s