Chokladögat och lakritstrollet

När man har en terrier som är elva år och hennes instinkt är att inte släppa in något fyrfota på sitt revir så var det inte heeeelt enkelt att komma hem med världens sötaste lilla lakritstroll och tro att hon skulle accepteras direkt. Vår guldlockiga terrier med de vackraste chokladögon som finns, har visat sin åsikt och satt valpen på plats. Hon har stark integritet.

Terrierns ögon förmedlade: ”Matteeeee!!!!….vad är det där lilla svarta som studsar runt i MITT revir???, i VÅRT hus? I”m the only Queen!”

Valpens ögon förmedlade: ”Matteeeee!!!!….varför är vovtanten så sur på mig? Jag vill ju bara leka med henne.”

Det har varit en låååååångsam process. Nu går det ändå riktigt bra. Men vi jobbar så sakteliga på att Chokladöga (Chilli 11 år Wheaten terrier) och lakritstrollet (Luna 12 veckor Dvärgschnauzer) kommer ligga och gosa tillsammans. Det går framåt 🤗 De har delat korg men inte nått gosandet än. Till jul kanske… 😂

Båda två ger mig sån energi, kärlek och glädje. Helt underbart att se hur de här fyrbenta fungerar. Så äkta. Så kärleksfulla. Bara här och nu. Oroar sig inte för morgondagen och funderar inte på dåtid. Fokuserar på nutid. Nyfiken på allt och alla. Den viftande svansen visar tydligt vad de känner. Vi tvåbenta borde ha en svans som signalerade känsloläge.

2 reaktioner på ”Chokladögat och lakritstrollet

 1. Annette augusti 11, 2019 / 4:16 f m

  Så söta, bägge två! Hoppas de snart blir bästisar.

  Gillad av 1 person

  • ejnebornochparkinson augusti 11, 2019 / 5:24 f m

   Jodå det finns stunder. Igår busade de till och med. Sedan måste Luna förstå Chillis signaler då hon vill vara ifred.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s