Det går bra nu

Bra och effektiv dialog. Processen tog några kliv framåt. Ett möte på jobbet igår som jag kallat till gick så bra som det kunde. Kändes så bra överhuvudtaget på jobbet igår. Gissa hur mycket jag behövde den känslan. Det var kul att jobba och känna flow. Jag kände mig med i matchen.

Att ligga ner och slappna av en stund är välinvesterad tid. Gick till vilorummet efter lunchen vilket jag lovat min arbetsterapeut. Jag har aldrig gått dit innan. Har alltid tänkt att det är bättre kötta på och sen vila hemma. Jag la mig på sängen en kvart och slappnade av. Wow så välbehövligt. Mission completed Mirjam!

Mina förändrade förutsättningar och mina behov? Vi utgår från vad jag KAN och tar fram en ny rehab-plan på jobbet. Vad underlättar min vardag och hur undviker jag att riskera min hälsa.

Idag är en ny dag. Ingen mat och dryck mellan kl nio och tre. Hjälp! Jag kommer svimma och kräkas. Men ska kolla upp gallblåsan och buken som krånglar och då får jag gilla läget. Ultraljudsundersökningen visade inget avvikande. Tjoho! Bra besked men symtomen med spänd buk, stark smärta i övre buken och illamåendet kvarstår ju.

Och Vira Blåtira har bytt skepnad till Fru Palett. Alla färger. Mycket gulgrönt isch. Bulan strax ovanför tinningen är numera ett litet horn.

Imorgon händer nya saker. Men det går bra nu. Så jag rider på vågen.

4 reaktioner på ”Det går bra nu

  1. Ulla januari 23, 2020 / 5:39 f m

    👍👍💪💪❤️❤️❤️

    Gillad av 1 person

  2. Lotta januari 23, 2020 / 5:11 e m

    Hoppas flytet håller i lääääänge!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s