Tro och hopp

Idag slås jag av en enorm TACKSAMHET. Att vi i familjen mår så himla bra mitt i allt Corona-elände. Att vi tack och lov än så länge är friska, att vi har kvar våra jobb och kan jobba hemma och att vi kan hålla kontakt med många via facetime.

Det är Mats födelsedag och fastän barnen är stora så kör vi frukost på sängen. Med det guldkantade födelsedagsporslinet på en guldbricka. Go-fika och flaggan i topp. Givetvis sjunger vi också. När vi sitter allihop tillsammans uppe i vår säng så blir jag varm av att ha alla hemma och att vi kör våra traditioner. Den yttre världen når oss inte för en stund.

Jag känner mig som musmamman i Kalle ankas jul. Jag vill bara ha mina käraste nära i dessa tider. Ni vet då Benjamin Syrsa sjunger When you wish upon a star. Jag gissar att alla önskar att det vore över nu.

Kram på er

En reaktion på ”Tro och hopp

  1. Tina rådahl april 4, 2020 / 2:27 e m

    Låter som en underbar dag och födelsedag ❤️

    Hämta Outlook för iOS
    ________________________________

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s