Nystart igen

Så gick ett par tre veckor utan träning. En tung period med för mycket på jobbet och Corona-begränsningar. För att hålla min sjukdom i schack är träning superviktig. Jag behöver verkligen träna ofta. Även om det går att träna hemma har inte orken funnits. Men så bestämde jag mig i helgen för förändring. Nya tag och prioritering.

Måndag: Gå-springer 3,5 km med Mats och Luna. Inte långt men alltid en början. Tung kropp och trött andning.

Tisdag: Gå-springer 5,5 km. Mats och Luna som sällskap och det blir en slags intervallträning. Luna tio månader tycker det är superkul. Vi tränar på att hon inte ska skälla på dem som susar förbi oss. Så kommer ett helt fotbollslag som tränar. Då funkar inget godis som helst som distraktion. Luna blir sjövild. ”Matte jippie wooooow, vi måste springa ikapp dem”. Jo tjena….Ja, ja nystart iallafall. Känner mig motiverad.

Onsdag: idag känner jag mig så helsänkt och yr. Det snurrar i huvudet och jag har huvudvärk. Det värker i vänster ben. Ingen träning idag.

1. Träningen?

2. Reaktion på preparatet jag tog igår för forskningsstudien?

3. Efterreaktion på för mycket jobb?

Ja inte vet jag. Men det blir lugnt viloläge idag. Jag är totalt slut. Ska försöka mig på yoga senare 🧘🏻‍♀️🙏🏻

7 reaktioner på ”Nystart igen

 1. Åsa april 8, 2020 / 12:32 e m

  💓💓💓Vilodagar behövs oxå💓💓💓

  Gillad av 1 person

 2. Susanne Hammarlund april 8, 2020 / 1:24 e m

  Vila och altanhäng för D vitamin boost är heller inte fel! Önskar dig och familjen en glad men annorlunda påsk. Kram

  Gillad av 1 person

 3. Susanne Hammarlund april 8, 2020 / 1:25 e m

  Vila och altanhäng för D vitamin boost är heller inte fel! Jag önskar dig och familjen en glad men annorlunda påskfirande. Kram

  Gilla

 4. Ulla april 8, 2020 / 7:48 e m

  Bra jobbat Eva!! 🏋️‍♀️🥳 Önskar dig och din familj en riktigt skön påsk!! 🐥🐣🐥

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s