Ut ur corona-bubblan.

Ibland säger folk så himla kloka saker. En vän skrev följande citerade mening från ett meddelande jag fick.”…Igår bestämde jag mig att NU får det vara slut på tv och film-tittande. Måste göra något annat än bara sitta still i denna hemska Coronabubblan och bara vänta!!…”  Hon fixar balkongen, tar sig an träning, lunchar med en vän, syr om en klänning med mera. Baam!

Det här gav mig energi. Jag ser visserligen knappt alls på tv och film. Och jag har ju mina hundpromenader så att jag kommer ut. Men jag är energilös och orkar bara det nödvändigaste. Initiativlös och utan startmotor. Jag har ju  mitt jobb på halvtid att sköta. Men jag känner också att jag sitter i en bubbla och väntar på att det ska ta slut. Dagarna flyter ihop och gränsen mellan arbete och privat suddas ut. Ja även för mig är det som en slags bubbla.

Såklart ska vi inte missa en enda dag för att sitta i den förbaskade bubblan och vänta. Vad gör mig lycklig och vad kan jag göra utan att utsätta mig för stora risker? Jag älskar att fixa altanen så vi snabbt kan ha altanhäng om temperaturen stiger lite till. Alldeles för tidigt för min årliga blomsterfrossa då jag helt bananas på den välkända trädgården. Men jag köpte mig ett OLIVTRÄD som får bo inomhus så länge. Sedan har jag sneglat länge på MÅLARGREJER för jag skulle vilja prova att måla. Nu har jag fått det. Sedan tror jag helgen kommer att bjuda på livskvalitet de luxe. Tjoho för att krypa ut ur Corona-bubblan ibland.

Var rädda om er men glöm inte att leva och HA KUL!!

2 reaktioner på ”Ut ur corona-bubblan.

 1. Agneta Sandeberg april 15, 2020 / 7:07 f m

  ❤️

  Skickat från min iPhone

  Gilla

 2. Gudrun juni 8, 2020 / 10:31 f m

  Hej! Hade missat att läsa detta.
  Så bra tänkt/skrivet. Tur jag läste det.
  Levt i en bubbla och väntat på att det ska ta slut.Tänk om det dröjer innan det tar slut.
  Du skriver vi måste leva nu.
  Jag ska börja genast. Tack!💞

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s