Deep Brain Stimulation

”Mitt mål är att krama min fru utan att skaka” ❤️

Hans Österman, också parkinsonsjuk. ger mig hopp. Läkemedlens effekt minskar efter några år och för vissa är DBS ett alternativ. Deep Brain Stimulation. En dosa opereras in liksom en pacemaker. Från den går elektroder upp till hjärnan som när den förses med ström stimulerar hjärnan. Fantastisk hjärnkirurgi. Jag hoppas jag får möjlighet till detta om några år. Titta på hans film. Den berör verkligen!

3 reaktioner på ”Deep Brain Stimulation

 1. Åsa oktober 1, 2020 / 9:08 f m

  🙏🏼💓

  Gilla

 2. Annette oktober 2, 2020 / 4:38 e m

  Fantastiskt vilken skillnad efter operationen! Nu hoppas jag innerligt att min fin vän Lena kommer att må lika bra om ca 2 veckor.

  Gilla

 3. lottapetterssonjjgruppense oktober 5, 2020 / 9:51 f m

  Tack för att du dela, nu har vitt tittat tillsammans ..gråtit fått glädjas..ja spannet är lugnt!

  Lotta O Fredrik

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s